Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13848
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорбунова, Каріне Маркарівна-
dc.contributor.authorHorbunova, Karine-
dc.contributor.authorЛітвінчук, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorLitvinchuk, Svetlana-
dc.date.accessioned2023-05-23T12:57:40Z-
dc.date.available2023-05-23T12:57:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з підготовки до підсумкової атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Професійна освіта" (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) спеціальності 015.37 "Професійна освіта" (Аграрне виробництво переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. : К. М. Горбунова, С. Б. Літвінчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13848-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації з підготовки до підсумкової атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Професійна освіта" (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) спеціальності 015.37 "Професійна освіта" (Аграрне виробництво переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) денної та заочної форми здобуття вищої освітиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pidsumkova-atestaciya-magistr-gorbunova.pdf1,23 MBAdobe PDFView/Open


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.