Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15213
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПшиченко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2023-09-25T08:05:09Z-
dc.date.available2023-09-25T08:05:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПшиченко В. В., Петрова О. І., Шевчук Н. П. Основи фізіології харчування : навчальний посібник. Миколаїв : МНАУ, 2023. 170 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15213-
dc.description.abstractНавчальний посібник складено згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Основи фізіології харчування». Послідовність тем, пропонованих до вивчення, спрямована на якісне засвоєння навчального матеріалу. У змістовному плані матеріал теоретичного курсу збалансований і відповідає сучасному рівню розвитку даної науки. У посібнику висвітлюються актуальні питання щодо харчування як фактору здоров’я населення; потреб різних груп населення у харчових речовинах, енергії і продуктах харчування, а також питання організації дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, що є гарантією зміцнення здоров'я та профілактики аліментарних захворювань. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Може бути корисним слухачам закладів післядипломної освіти.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОснови фізіології харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osn-fiziolog-harch-navch-posib-2023.pdf3,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.