Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 437
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Методи біотехнологічних дослідженьБаркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen
2022Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 1Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana
2022Методичні рекомендації щодо проходження виробничої (професійної) практики з ветеринарної медициниЛумедзе, Імін Халідович; Lumedze, Imin; Кот, Стах Петрович; Kot, Stah; Бондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla; Іовенко, Артем Володимирович; Iovenko, Artem; Білопольська, Таміла Петрівна; Bilopolska, Tamila; Посухін, Вадим Олександрович; Posukhin, Vadim; Лумедзе, Тетяна Семенівна; Lumedze, Tetiana
2022Розведення тваринБаркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen
2022Методи біотехнологічних дослідженьБаркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen
2022Кухні країн світуШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2022Технологія відтворення тваринПосухін, Вадим Олександрович; Posukhin, Vadim
2022Основи молекулярної біологіїЛуговий, Сергій Іванович; Lugovoy, Sergey
2022Генетика популяційГиль, Михайло Іванович; Gill, Michael; Крамаренко, Сергій Сергійович; Kramarenko, Sergej; Сметана, Олександр Юрійович; Smetana, Olexandr
2022Ветеринарна імунологіяЛумедзе, Тетяна Семенівна; Lumedze, Tetyana
2022Кухні країн світуКрамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2022Санітарна екологіяКрамаренко, Сергій Сергійович; Kramarenko, Sergej
2022Методика та організація наукових дослідженьКалиниченко, Галина Іванівна; Kalinichenko, Galina
2022Безпечність та якість харчових продуктівСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Люта, Ірина Миколаївна; Lyuta, Iryna; Білопольська, Таміла Петрівна; Bilopolska, Tamila
2022Основи фахової діяльностіКалиниченко, Галина Іванівна; Kalinichenko, Galina
2022Технологія виробництва продуктів бджільництваІванова, Віра Дмитрівна; Ivanova, Vira
2022Виробнича (переддипломна) практикаПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2022Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної дипломної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології»Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2022Технологія виробництва продукції птахівництваПатрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila
2022Організація виробництва в закладах харчуванняСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 437