Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 39 з 39
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Планування та організація event-заходів у закладах ресторанного господарства (на прикладі закладу «Bar Centro», м. Понт-Сен-МартенКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Мельник, Г. С.; Melnyk H.
2023Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Маєток» с. Мигія, Миколаївська областьБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лукіянчук, Д. Р.; Lukianchuk, D.
2023Управління персоналом ресторанного закладу в сучасних умовах (на прикладі ресторану «Гавань» м.Славута Шепетовського району Хмельницької області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лойко, А. С.; Loiko, A.
2023Кафе-кондитерська як сучасний тренд розвитку закладів ресторанного господарства (на прикладі домашньої пекарні «Кримська перепічка» м. Львів)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Ларіна, В. В.; Larina, V. V.
2023Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг в закладах ресторанної сфери (на прикладі ресторану «PASSENGER» м. Тернопіль)Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Кривундик, В. О.
2023Маркетингова діяльність готелю (на прикладі «Нікотель» м. Миколаїв)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Кравченко, К. Ю.; Kravchenko, K.
2023Вдосконалення діяльності кафе шляхом ребренденгу (на прикладі кафетерію ФОП Ганчо Миколаївського району, Миколаївської області)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Коврига, Д. Ю.; Kovryha, Daneil
2023Франчайзинг в індустрії гостинності: проблеми та перспективи розвиткуВеличко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Ковальова, Н. І.; Kovalova, N.
2023Організація сервісної діяльності на прикладі готелю «Palace Ukraine» м. МиколаївБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Клименко, Т. І.; Klymenko, T. I.
2023Оцінка конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг готелю (на прикладі готелю «Radisson Blu Hotel», м.Київ)Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Карастан, Д. С.; Karastan, D.
2023Планування та організація event-заходів у закладах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готелю «Октан» Миколаївської області)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Гулько, А. В.; Gul’ko, A.
2023Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарстваПавлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Грозян, А. А.; Grozyan, A.
2023Вплив PR-технологій на діяльність мережі кав’ярень «Coffee Go» м. МиколаївКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Філонова, В. Р.; Filonova, V.
2023Формування мотиваційного механізму управління в закладах індустрії гостинності (на прикладі кафе «Кристина» М. Баштанка Баштанського району Миколаївської області)Іваненко, Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko, Tetyana, scientific director; Довгомут, А. Р.; Dovgomut, A.
2023Управління комунікаціями на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «Restauraja The PARK» м. Гродзиск-Мазовецький, Польща)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Давидова, А. С.; Davydova, A.
2023Проблеми і перспективи розвитку готельного бізнесу (на прикладі готелю «Агроосвіта» м. Миколаїв)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Цой, Х. Р.; Tsoi, H.
2023Інноваційні технології управління якістю послуг підприємства сфери гостинності (на прикладі “Grand Hotel San Lorenzo” м. Мантова, Італія)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Чупрун, К. Г.; Chyprin, K.
2023Використання смарт-технологій у функціонуванні ресторанів (на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «МакДональдс»)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Буряк, А. С.; Buryak, A.
2023Вдосконалення діяльності кав'ярні «Aroma-Kava» шляхом ребрендингу м. МиколаївБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Бержатна, Г. Д.; Berzhatna, H.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 39 з 39