Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15538
Title: Проблеми і перспективи розвитку готельного бізнесу (на прикладі готелю «Агроосвіта» м. Миколаїв)
Other Titles: Problems and prospects of hotel business development (on the example of the hotel "Agroosvita" in Mykolaiv)
Authors: Червен Іван Іванович, науковий керівник
Cherven Ivan, scientific director
Цой, Х. Р.
Tsoi, H.
Keywords: готель
бізнес
організаційно-економічний механізм
індустрія гостинності
економічна ефективність
hotel
business
organizational and economic mechanism
hospitality industry
economic efficiency
Issue Date: 2023
Citation: Цой Х. Р. Проблеми і перспективи розвитку готельного бізнесу (на прикладі готелю «Агроосвіта» м. Миколаїв) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»; галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» / наук. керівник І. І. Червен. Миколаїв : МНАУ, 2023.
Abstract: Цой Х.Р. Проблеми і перспективи розвитку готельного бізнесу (на прикладі готелю «Агроосвіта» м.Миколаїв) – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Миколаївський національний аграрний університет, Миколаїв, 2023. У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади формування і розвитку готельного бізнесу. Розкрито організаційно-економічний механізм функціонування готельного бізнесу. Проаналізовано сучасний стан бізнесу в готелі «Агроосвіта» м. Миколаєва. Запропоновано заходи покращення організації та управління діяльністю готелю «Агроосвіта», використовуючи закордонний і вітчизняний досвід розвитку індустрії гостинності. Доведено економічну ефективність запропонованих заходів. Практичне значення отриманих результатів полягає в тому, що наукові положення, викладені в кваліфікаційній роботі, є основою для вдосконалення готельного бізнесу як найперспективнішої галузі міжнародного бізнесу, та можуть бути використані для стратегічного планування, підвищення конкурентоспроможності та досягнення успіху в готельному бізнесі.
Tsoi H.R. Problems and prospects of hotel business development (on the example of the hotel "Agroosvita" in Mykolaiv). – Qualifying scientific work on manuscript rights. Work on obtaining a bachelor's degree in specialty 241 «Hotel and restaurant business». - Mykolaiv National Agrarian University, Mykolaiv, 2023. The theoretical basis of the formation and development of the hotel business was investigated in the qualification work. The organizational and economic mechanism of hotel business functioning is disclosed. The current state of business at the hotel "Agroosvita" in Mykolaiv was analyzed. Measures to improve the organization and management of the Agro-Education hotel are proposed, using foreign and domestic experience in the development of the hospitality industry. The economic efficiency of the proposed measures has been proven. The practical significance of the obtained results is that the scientific provisions outlined in the qualification work are the basis for improving the hotel business as the most promising branch of international business, and can be used for strategic planning, increasing competitiveness and achieving success in the hotel business.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15538
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цой Христина Русланівна_пт.pdf1,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.