Статті (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 948
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Технологія виробництва йогурту із заміною цукру на медШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Лебедєв, А. В.
2024Розробка рецептури виробництва аерованих десертівШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Лантух, С. В.
2024Удосконалення автоматизації метрологічних процесівШустак, Д. О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2024Удосконалення технології виробництва напівфабрикатівЗюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Ізотова, С.
2024Ефективність вирощування цьоголіток за різної структури полікультуриДанильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Храмов, Микита Сергійович; Khramov, Mykyta
2024Вплив строків зариблення на якість цьоголітокДанильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Іванов, О. О.
2024Оцінка товарної якості коропів різних порідДанильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Бондаренко, Ю.
2024Технологія м’ятного печива з використанням кунжутного борошнаШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Недайвода, А. В.
2024Удосконалення технології чизкейка «Нью-Йорк»Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Гармаш, Н. О.
2024Удосконалена технологія виробництва хліба з пектиновими розчинамиКвасницька, К. Є.; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2024Удосконалення технології виробництва розсільних сирів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. МиколаївПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Шкулєпова, Я.
2024Удосконалення технології виробництва соусівПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Шкулєпова, Я.
2025Оптимізація процесу виробництва біогазу в умовах СПРАТ «Україна» Миколаївської областіКаратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2024Ефективність застосування пробіотика в годівлі підсисних та відлучених поросятЮлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena
2024Оцінка якості глазурованих сирків з додавання сиропу меду, екстракту зеленого чаю, ромашкиШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2024Органолептична оцінка хліба з додаванням функціональної добавкиПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2024М’ясні якості свиней різного походженняКалиниченко, Галина Іванівна; Kalinichenko, Galina
2024Значення пробіотиків у годівлі свинейЛюта, Ірина Миколаївна; Lyuta, Iryna
2024Особливості терморегуляції організму молодняку овецьНежлукченко, Тетяна Іванівна; Nezhlukchenko, Tetiana; Польовий, А.; Нежлукченко, Н.
2024Паратипові фактори, що впливають на смертність поросят до відлученняЛуговий, Сергій Іванович; Lugovoy, Sergey
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 948