Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорний, Сергій Григорович-
dc.contributor.authorПисьменний, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorЧерный, Сергей Григорьевич-
dc.contributor.authorПисьменный, Олег Владимирович-
dc.contributor.authorChornyy, Serhiy-
dc.contributor.authorPismenniy, Oleg-
dc.contributor.authorЛевкова, О. С.-
dc.contributor.authorLevkova, O.-
dc.date.accessioned2015-04-15T08:12:35Z-
dc.date.available2015-04-15T08:12:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧорний С. Г. Вивчення впливу мікродобрив (TRIAMIN RADICULAR, GRANFOL K та QUІCELUM) на урожайність та якість капусти білокачанної / С. Г. Чорний, О. В. Письменний, О. С. Левкова // Вісник аграрної науки Причолрномор’я. – 2013. – Вип. 3 (73). – С. 111-115.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1592-
dc.description.abstractУ статті висвітлено дані про роль мікроелементів у перебігу фі- зіологічних процесів рослин та дію мікродобрив на урожайність та якість продукції капусти білокачанної. Встановлено, що обробка рослин капусти препаратами: Quіcelum, Triamin Radicular та Granfol K приводить до зростання: площі листкової поверхні капусти на 5-55%, врожайності – 12-65% вмісту цукрів – 4-16%, та вітаміну С на 12–16%.ru
dc.description.abstractВ статье обозначена роль микроэлементов в протекании физиологических процессов в растениях и действие микроудобрений на урожайность, и качество продукции капусты белокочанной. Установлено, что вследствие обработки растений капусты препаратами Quіcelum, Triamin Radicular и Granfol K увели- чивается: площадь листовой поверхности на 5-55%, урожайность - 12-65%, содержание сахаров- 4-16% и витамина С на 12-16%.-
dc.description.abstractThe article indicated the role of trace elements in the physiological processes in plants and microfertilizers effect on yield and quality of white cabbage. Defi nitely, due to processing plants cabbage such preparations as: Quіcelum, Triamin Radicular and Granfol K increases: leaf area on 5-55%, yield – 12–65%, sugar content- 4–16% and vitamin C on 12-16%.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectмікроелементиru
dc.subjectмікродобриваru
dc.subjectурожайністьru
dc.subjectякість продукціїru
dc.subjectмикроэлементыru
dc.subjectмикроудобренияru
dc.subjectурожайностьru
dc.subjectкачество продукцииru
dc.subjectmineralsru
dc.subjectfertilizersru
dc.subjectproductivityru
dc.subjectquality productsru
dc.titleВивчення впливу мікродобрив (TRIAMIN RADICULAR, GRANFOL K та QUІCELUM) на урожайність та якість капусти білокачанноїru
dc.titleИзучение влияния микроудобрений (Triamin Radicular, Granfol K та Quіcelum) на урожайность и качество продукции капусты белокочанной.-
dc.titleThe study of microfertilizers’ (Triamin Radicular, Granfol K and Quicelum) infl uence on the yield and quality of the white cabbage.-
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 3 (73).
Статті (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n73v3r2013chornyy.pdf583,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.