Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Т.М.-
dc.contributor.authorЛівощенко, І.М.-
dc.contributor.authorЛивощенко, И.М.-
dc.contributor.authorRizkova, T.-
dc.contributor.authorLivoshenko, I.-
dc.date.accessioned2015-05-05T11:57:11Z-
dc.date.available2015-05-05T11:57:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationРижкова Т. М. Вплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіру / Т. М. Рижкова, І. М. Лівощенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 137-141.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1670-
dc.description.abstractУ статті наведено порівняльну характеристику фізико-хімічного складу козиного молока, отриманого від кіз, які додатково отримували йодовмісткі добавки, та кефіру, виготовленого на його основі Встановлено, що йодид калію та «Еламін» впливають на покращення якості дослідних партій кефіру.ru
dc.description.abstractВ статье приведена сравнительная характеристика физико-химического состава козьего молока, полученного от коз, которые дополнительно получали йодсодержащие добавки, и кефира, изготовленного на его основе. Установлено, что йодид калия и «Еламин» влияют на улучшение качества опытной партии кефира.-
dc.description.abstractComparative description of physical and chemical composition of goat's milk, from goats, feeding which iodine additionally and kefir, made on its basis is made. It is set that iodide potassium and «Elamin» influence on the improvement of quality of experimental parties of kefir.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectкозине молокоru
dc.subjectйодид каліюru
dc.subject«Еламін»ru
dc.subjectкефірru
dc.subjectякістьru
dc.subjectкозье молокоru
dc.subjectйодид калияru
dc.subject«Эламин»ru
dc.subjectкефирru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectgoat milkru
dc.subjectpotassium iodideru
dc.subject"Elamin"ru
dc.subjectqualityru
dc.titleВплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіруru
dc.titleВлияние йодосодержащих добавок, введенных в основной рацион дойных коз, на качество кефира.-
dc.titleThe effect of iodine additives on the quality of kefir introduced to the basic ration of dairy goats.-
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
рижкова.PDF3,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.