Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16757
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавінок, Оксана Миколаївна-
dc.contributor.authorSavinok, Oksana-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.date.accessioned2024-01-16T10:58:13Z-
dc.date.available2024-01-16T10:58:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства : метод. реком. для практ. занять та самост. роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 - "Готельно-ресторанна справа", для денної та заочної форми навчання / уклад. : О. М. Савінок, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2022. 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16757-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУстаткування закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ustatk-zakladiv-gotel-restoran-gosp-241-bakalavr-prakt_1.pdf601,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.