Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17086Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник | - |
| dc.contributor.advisor | Burkovskaia Anna, scientific director | - |
| dc.contributor.author | Вершинін, М. П. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-02-28T10:55:21Z | - |
| dc.date.available | 2024-02-28T10:55:21Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Вершинін М. П. Вплив стану продовольчої стабільності у світі на тренди ресторанного бізнесу // Майбутнє – аудит : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет конференції (м. Кривий Ріг, 15 січня 2024 р.). Кривий Ріг : Вид. Р.А. Козлов, 2024. С. 264-266. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17086 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Вплив стану продовольчої стабільності у світі на тренди ресторанного бізнесу | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 264-266.pdf | 537,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.