Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17300
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондарчук, Т. М-
dc.contributor.authorСамойленко, Микола Олександрович-
dc.contributor.authorSamoylenko, Mykola-
dc.date.accessioned2024-04-05T11:02:43Z-
dc.date.available2024-04-05T11:02:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБондарчук Т. М., Самойленко М. О. Біологічні особливості горобини чорноплідної // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 159-162.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17300-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleБіологічні особливості горобини чорноплідноїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
159-162.pdf292,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.