Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17563
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шебанін, В'ячеслав Сергійович | - |
dc.contributor.author | Shebanin, Vyacheslav | - |
dc.contributor.author | Федорчук, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Mikhail | - |
dc.contributor.author | Федорчук, Валентина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Valentina | - |
dc.contributor.author | Піюренко, Ілона Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Piyurenko, Ilona | - |
dc.contributor.author | Кушнірук, Віктор Степанович | - |
dc.contributor.author | Kushniruk, Viktor | - |
dc.contributor.author | Ткачова, Євгенія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tkacheva, Evgeniya | - |
dc.contributor.author | Христенко, Ольга Андріївна | - |
dc.contributor.author | Khristenko, Olga | - |
dc.contributor.author | Величко, Олена В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Velychko, Olena | - |
dc.contributor.author | Банєва, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Могильницька, Алла Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Mohyl'nyts'ka, Alla | - |
dc.contributor.author | Ключник, Альона Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Klyuchnik, Alena | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-08T08:10:52Z | - |
dc.date.available | 2024-05-08T08:10:52Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пат. 150077 Україна, МПК (2006.01) A23F 3/34. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "імуномодулюючий-ексклюзив" / В. С. Шебанін, М. І. Федорчук, В. Г. Федорчук, І. О. Піюренко, В, С. Кушнірук, Є. С. Ткачова, О. А. Христенко, О. В. Величко, І. О. Банєва, А. М. Могильницька, А. В. Ключник. № u202104199 ; заяв. 19.07.2021 ; опубл. 29.12.2021, Бюл. № 52. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17563 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю включає суміш рослинних трав'яних компонентів. Збирають рослинну сировину на екологічно чистих ділянках переробляють за загальноприйнятою технологією, висушують та подрібнюють блендером наступні інгредієнти у співвідношенні: гісоп лікарський - 30 %; монарда двійчаста - 25 %; ехінацея пурпурова - 25 %; сафлор красильний - 10 %; листки винограду - 10 %. Готову трав'яну суміш у кількості 3 гр (одна чайна ложка) заливають однією склянкою окропу (200 мл) та настоюють протягом 10 хвилин. | uk_UA |
dc.description.abstract | A method of making a multivitamin herbal tea includes a mixture of plant herbal components. Collect vegetable raw materials in ecologically clean areas, process according to the generally accepted technology, dry and grind with a blender the following ingredients in the ratio: hyssop - 30%; monarda double - 25%; Echinacea purpurea - 25%; safflower dye - 10%; grape leaves - 10%. The finished herbal mixture in the amount of 3 g (one teaspoon) is poured into one cup of boiling water (200 ml) and infused for 10 minutes. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Пат. 150077. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "імуномодулюючий-ексклюзив" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
UA150077U.pdf | 172,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.