Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17589
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kushniruk, Viktor, scientific director | - |
dc.contributor.author | Чередниченко, Катерина | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-09T10:04:09Z | - |
dc.date.available | 2024-05-09T10:04:09Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чередниченко К. Порівняння стандартів якості українських і міжнародних виробництв кондитерських продуктів. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 84-89. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17589 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Порівняння стандартів якості українських і міжнародних виробництв кондитерських продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
grtb-2024-84-89.pdf | 697,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.