Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBaneva, Irina, scientific director-
dc.contributor.authorЄгорова, Уляна-
dc.date.accessioned2024-05-09T10:13:09Z-
dc.date.available2024-05-09T10:13:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄгорова У. Актуальні виклики та способи розв’язання проблем безпеки харчових продуктів. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 89-91.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17590-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleАктуальні виклики та способи розв’язання проблем безпеки харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
grtb-2024-89-91.pdf439,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.