Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17591
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBaneva, Irina, scientific director-
dc.contributor.authorМельниченко, Роман-
dc.date.accessioned2024-05-09T10:18:01Z-
dc.date.available2024-05-09T10:18:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМельниченко Р. Шляхи розвитку та перспективи у виробництві органічної та натуральної продукції. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 91-92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17591-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleШляхи розвитку та перспективи у виробництві органічної та натуральної продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
grtb-2024-91-92.pdf428,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.