Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1789
Title: Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла
Химический показатель мяса перепелов, выращенных с использованием наносеребра
Chemical composition quail meat grown with the use of nano silver
Authors: Патрєва, Людмила Семенівна
Гроза, Варвара Ігорівна
Патрева, Людмила Семеновна
Гроза, Варвара Игоревна
Patreva, Ludmila
Groza, Varvara
Keywords: Перепели
препарат «Аргенвіт»
хімічний склад м'яса
Перепела
препарат «Аргенвит»
химический состав мяса
Quail
preparation of «Argenvit»
chemical composition of meat
Issue Date: 2014
Citation: Патрєва Л. С. Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2014. – Вип. 7 (26). – С. 121-124. - Тваринництво.
Abstract: Представлено результати хімічного складу грудних м'язів перепелів у віці 49 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,01 і 0,02% розчини наносрібла позитивно впливають на якість м'яса перепелів.
Представлены результаты химического состава грудных мышц перепелов в воздасте 49 дней, вырощеных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,01 и 0,02 % растворы наносебра положительно влияют на качество мяса перепелов.
The results of chemical composition of pectoral muscles of quail are presented in age 49 days, «Argenvit» reared with the use of silver contents preparation. It is set that 0,01 and 0,02% solutions of nano-silver positively influence on quality meat of quail.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1789
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
№6_стаття_Патрєва, Гроза.docx37,56 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.