Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18309
Title: Організація ресторанного господарства
Authors: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Issue Date: 2024
Citation: Організація ресторанного господарства : метод. реком. для написання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2024. 69 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18309
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
organizaciya-restorannogo-gospodarstva-241-kursova.pdf2,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.