Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18744
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дробітько, Олексій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Дробітько, Антоніна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Drobitko, Antonina | - |
dc.contributor.author | Дробітько, Вадим Миколайович | - |
dc.contributor.author | Федорчук, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Mikhail | - |
dc.contributor.author | Маркова, Наталія Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Markova, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Перевозова, Ірина Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-24T12:55:53Z | - |
dc.date.available | 2024-09-24T12:55:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Пат. 142330 Україна, МПК (2020.01) A01B 79/00. Спосіб підвищення якості зерна сої в залежності від технології вирощування без зрошення в Південному Степу України / О. М. Дробітько, А. В. Дробітько, В. М. Дробітько, М. І. Федорчук, Н. В. Маркова, І. В. Перевозова. № u202000031 ; заяв. 02.01.2020 ; опубл. 25.05.2020, Бюл. № 10. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18744 | - |
dc.description.abstract | Спосіб удосконалення технології підвищення якості олії насіння сої при вирощуванні на богарі Південного Степу України включає основний та передпосівний обробітки ґрунту, посів, догляд за посівами та збирання врожаю. Висівають сорти Аполлон та Валюта. Насіння обробляють інокулянтом Оптімайз. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Пат. 142330 Україна, МПК (2020.01) A01B 79/00. Спосіб підвищення якості зерна сої в залежності від технології вирощування без зрошення в Південному Степу України | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
142330.pdf | 156,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.