Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1932
Title: Забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах в умовах євроінтеграції
Обеспечение повышения конкурентоспособности продукции молочного скотоводства в сельскохозяйственных предприятиях в условиях евроинтеграции
Providing improve product competitiveness in dairy farms in terms of European integration
Authors: Котикова, Олена Іванівна
Аржанова, О. В.
Євстрат'єва, Т. І.
Котикова, Елена Ивановна
Аржанова, Е. В.
Євстратьева, Т. И.
Kotykova, Olena
Arzhanova, O.V.
Yevstratieva, T. I.
Keywords: молоко
поголів’я корів
продуктивність корів
валовий надій молока
конкурентоспроможність
поголовье коров
продуктивность коров
валовой надой молока
конкурентоспособность
milk
cow population
the productivity of cows
total milk yield
competitiveness
Issue Date: 2016
Citation: Котикова О. І. Забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах в умовах євроінтеграції / О. І. Котикова, О. В. Аржанова, Т. І. Євстрат’єва // Молодий вчений. - 2016. - № 7 (34). - С. 63-67.
Abstract: В статті розглянуто сучасний стан галузі молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах. В результаті дослідження визначено основні проблеми розвитку галузі в умовах євроінтеграції. Встановлено необхідність підвищення рівня конкурентоспроможності галузі. Визначено основні напрями підвищення рівня конкурентоспроможності галузі молочного скотарства
В статье рассмотрены современное состояние отрасли молочного скотоводства в сельскохозяйственных предприятиях. В результате исследования определены основные проблемы развития отрасли в условиях евроинтеграции. Установлена необходимость повышения конкурентоспособности отрасли. Определены основные направления повышения конкурентоспособности отрасли молочного скотоводства
This article discusses the current state of the dairy cattle in farms. The study identified the main problems of the industry in terms of European integration. Established the need to increase the competitiveness of the industry. The main directions of improvement of the competitiveness of dairy industry
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1932
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Котикова_Аржанова_Євстратєва.pdf210,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.