Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19392
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБоднар, Олена Андріївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBodnar, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorСлободян, Т.-
dc.date.accessioned2024-12-18T07:47:51Z-
dc.date.available2024-12-18T07:47:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСлободян Т. Впровадження штучного інтелекту у банківську практику: ризики та переваги. Молодь, наука, бізнес : матеріали Всеукраїнської студ. інтернет-конф., (м. Миколаїв, 02-03 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С 93-95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19392-
dc.description.abstractУ дослідженні проаналізовано впровадження штучного інтелекту (ШІ) у банківському секторі, розглядаючи основні переваги та ризики використання цієї технології. Важливим аспектом успішного впровадження ШІ є правильне управління цими ризиками та підготовка персоналу до нових технологічних викликів./The study analyzes the implementation of artificial intelligence (AI) in the banking sector, considering the main advantages and risks of using this technology. An important aspect of the successful implementation of AI is the proper management of these risks and the preparation of personnel for new technological challengesuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectштучний інтелект (ШІ),uk_UA
dc.subjectartificial intelligence (AI)uk_UA
dc.subjectбанківські послугиuk_UA
dc.subjectbanking servicesuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectautomationuk_UA
dc.subjectфрод-моніторингuk_UA
dc.subjectfraud monitoringuk_UA
dc.subjectкредитоспроможністьuk_UA
dc.subjectcreditworthinessuk_UA
dc.titleВпровадження штучного інтелекту у банківську практику: ризики та перевагиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Молодь, наука, бізнес - 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
молодь, наука, бізнес_2024-93-95.pdf527,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.