Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19666
Назва: Інноваційні підходи до оптимізації управління матеріальними ресурсами в аграрних підприємствах
Автори: Потриваєва, Наталя Володимирівна, науковий керівник
Potryvaieva, Natalya, scientific director
Арматраут, Д.
Ключові слова: innovations
management
material resources
control
agricultural sector
інновації
управління
матеріальні ресурси
контроль
аграрний сектор.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Арматраут Д. Інноваційні підходи до оптимізації управління матеріальними ресурсами в аграрних підприємствах. Молодь, наука, бізнес : матеріали всеукр. студ. інтернет-конф., (м. Миколаїв, 04-05 жовтня 2023 р.). Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 5-8.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано інноваційні підходи на підприємствах аграрного сектору, які підтверджують їх важливість для забезпечення конкурентоспроможності та сталості. Обґрунтовано, що використання передових технологій, таких як IoT, аналітика та штучний інтелект, дозволяють досягти оптимального управління матеріальними ресурсами. Доведено, що інноваційні підходи є ключовим фактором для забезпечення успіху та розвитку аграрного сектору та суміжних галузей економіки./ The analysis of innovative approaches at enterprises in the agrarian sector confirms their importance for ensuring competitiveness and sustainability in these industries. In the course of the study, it was substantiated that the use of advanced technologies, such as IoT, analytics and artificial intelligence, allows for optimal management of material resources. It has been established that innovative approaches are a key factor for ensuring the success and development of the agricultural sector and related sectors of the economy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19666
Розташовується у зібраннях:Молодь, наука, бізнес - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-05-10-23-5-8.pdf186,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.