Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20020
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-27T11:53:26Z | - |
dc.date.available | 2025-01-27T11:53:26Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія бродильних виробництв : метод. реком. для практ. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 - «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / / уклад. Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 94 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20020 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія бродильних виробництв | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-brodilnih-virobnictv-181-prakt-bakalavr.pdf | 1,39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.