Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20050
Назва: Удосконалення технології виробництва плодовоовочевого пюре в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник
Shevchuk, Natalya, scientific director
Гичкина, Д.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Гичкина Д. Удосконалення технології виробництва плодовоовочевого пюре в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему: «Удосконалення технології виробництва плодовоовочевого пюре в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв» має обсяг 58 сторінок комп’ютерного тексту, проілюстрована 25 таблицями та 2 рисунками. Літературний обсяг базується на 38 джерел літератури та періодичних видань. Актуальним є вивчення удосконалення технології начинки з плодовоовочевого пюре. Метою досліджень було удосконалити технологію виробництва начинки з додаванням гарбузового пюре. Завдання дослідження: проаналізувати компоненти для приготування начинки із плодоовочевого пюре; провести розрахунки рецептури начинки з використанням гарбузового пюре; оцінити харчову та біологічну цінність продукту; розробити технологічні схеми виробництва начинки із пюре гарбуза; описати технологію виробництва начинки з плодоовочевого пюре; дослідити органолептичних та фізико-хімічних властивостей начинок; визначити небезпечні чинники при виробництві начинок з плодоовочевого пюре. Удосконалений продукт містить значну кількість вітамінів та мінералів необхідних для організму людини для кращого функціонування, а також має високу харчову цінність за рахунок доданих компонентів при приготуванні начинки з плодоовочевого пюре
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20050
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Гичкина_ОС1814_2024.pdf510,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.