Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20050
Назва: | Удосконалення технології виробництва плодовоовочевого пюре в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв |
Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Гичкина, Д. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Гичкина Д. Удосконалення технології виробництва плодовоовочевого пюре в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота на тему: «Удосконалення технології виробництва плодовоовочевого пюре в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв» має обсяг 58 сторінок комп’ютерного тексту, проілюстрована 25 таблицями та 2 рисунками. Літературний обсяг базується на 38 джерел літератури та періодичних видань. Актуальним є вивчення удосконалення технології начинки з плодовоовочевого пюре. Метою досліджень було удосконалити технологію виробництва начинки з додаванням гарбузового пюре. Завдання дослідження: проаналізувати компоненти для приготування начинки із плодоовочевого пюре; провести розрахунки рецептури начинки з використанням гарбузового пюре; оцінити харчову та біологічну цінність продукту; розробити технологічні схеми виробництва начинки із пюре гарбуза; описати технологію виробництва начинки з плодоовочевого пюре; дослідити органолептичних та фізико-хімічних властивостей начинок; визначити небезпечні чинники при виробництві начинок з плодоовочевого пюре. Удосконалений продукт містить значну кількість вітамінів та мінералів необхідних для організму людини для кращого функціонування, а також має високу харчову цінність за рахунок доданих компонентів при приготуванні начинки з плодоовочевого пюре |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20050 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Гичкина_ОС1814_2024.pdf | 510,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.