Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20055
Назва: Впровадження технології виробництва молочних десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв
Автори: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Лантух, С.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Лантух С. Впровадження технології виробництва молочних десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 70 с.
Короткий огляд (реферат): Випускна робота на тему: «Впровадження технології виробицтва молочних десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв» має обсяг 70 сторінках комп’ютерного тексту, проілюстрована 10 таблицями та 2 рисунками. Літературний обсяг базується на 68 джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань з проблем вирощування, утримування та годівлі ремонтних телиць. Тема кваліфікаційної роботи є актуальною, має практичне значення і ставить за мету наступні завдання: - оцінити вплив фруктових наповнювачів на якість харчових продуктів; - розрахувати репептуру приготування аерованих десертів; - проаналізувати харчову та біологічну цінність аерованих десертів; - описати технологію виробництва аерованих десертів; - оцінити якість досліджуваних аерованих десертів; - проаналізувати ризики виробництва аерованих десертів; - розрахувати економічну ефективність при виробництві досліджуваних аерованих десертів. У роботі вивчено і проведено аналіз ввиробництва аерованих десертів, розроблено технологічну схему та описано технологію виробництва аерованих десертів, а також проаналізовано економічну ефективність. Вивчення та аналіз технологічних процесів проводилося методом спостереження та дослідження існуючої технології з рекомендованими параметрами. Запропонована рецептура забезпечує створення нових кисломолочних виробів, а саме аерованих десертів з покращеним вітаміно-мінеральним складом, що гарантує підвищення біологічної цінності продукту. Розробку можна використовувати для створення нових харчових продуктів оздоровчого призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20055
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Лантух_ОС181_2024.pdf657,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.