Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОнищенко, Людмила Володимирівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorOnishenko, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorЛойко, С.-
dc.date.accessioned2025-01-30T11:32:51Z-
dc.date.available2025-01-30T11:32:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛойко С. Технологія вирощування молодняку свиней в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району та шляхи її удосконалення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20157-
dc.description.abstractВипускну кваліфікаційну роботу виконано на 74 сторінках друкованого тексту з використанням 52 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 17 таблиць та 8 рисунків. Для виконання теми випускної кваліфікаційної роботи: «Технологія вирощування молодняку свиней в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району та шляхи її удосконалення» об’єктом досліджень молодняк свиней різного походження. Предметом вивчення була технологія вирощування молодняку свиней в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: • вивчити відтворювальні якості свиноматок при чистопородному розведенні; • провести аналіз технології годівлі, утримання свиней в умовах ТОВ «Білоусовка»; • визначити динаміку росту піддослідного молодняку; • проаналізувати показники результатів вирощування молодняку; • вивчити питанння технології переробки свинини; • розрахувати економічну ефективность проведених досліджень; • надати висновки та пропозиції Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ТОВ «Білоусовка» надано пропозиції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія вирощування молодняку свиней в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району та шляхи її удосконаленняuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Лойко_М_ОС204_2024.pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.