Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2045
Title: Електрофізичні методи обробки сільськогосподарської продукції
Authors: Захаров, Дмитро Олександрович
Захаров, Дмитрий Александрович
Zakharov, Dmytro
Бясов, С. Є.
Бясов, С. Е.
Byasov, S.
Keywords: фізичні процеси
перетворювачі теплової та електричної енергії
процеси перетворення енергії
проектування устаткування
способи електронагріву
властивості електричного струму
інженерні розрахунки
електротехнологічні установки
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Електрофізичні методи обробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання самостійної роботи здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" денної форми навчання / уклад. : Д. О. Захаров, С. Є. Бясов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 39 с.
Abstract: Основна мета методичних вказівок полягає у наданні допомоги студентам у засвоєнні матеріалу з дисципліни "Електрофізичні методи обробки сільськогосподарської продукції" під час виконання лабораторних робіт. Матеріал, наведений у даних методичних рекомендаціях, складено у відповідності до навчального плану дисципліни “Електрофізичні методи обробки сільськогосподарської продукції” для підготовки фахівців вищих аграрних учбових закладів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», і робочою навчальною програмою дисципліни, розробленою на кафедрі електроенергетики, електротехніки та електромеханіки та затвердженою Вченою радою Миколаївського національного аграрного університету.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2045
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Elektrofizychni_metody_obrobky_silskohospodarskoyi_produktsiyi.pdf802,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.