Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20552
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДем’яненко, А.А.-
dc.contributor.authorDemyanenko, А.А.-
dc.date.accessioned2025-02-12T07:53:12Z-
dc.date.available2025-02-12T07:53:12Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationДем’яненко А.А. Рівень гетерозиготності та продуктивні ознаки овець асканійської м’ясо-вовнової породи. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 192-196.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20552-
dc.description.abstractУ статті викладено результати вивчення впливу різних варіантів сполучень за типами поліморфних білків та еритроцитарними антигенами груп крові на продуктивні показники овець асканійської м’ясо-вовнової породи з кросбредною вовною./ The article presents the results of studying the influence of various types of combinations of polymorphic albumens and erythrocyte antigens in the blood groups on the productive indices of sheep of the Askanian Meat and Wool breed and Crossbred Wool.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРівень гетерозиготності та продуктивні ознаки овець асканійської м’ясо-вовнової породиuk_UA
dc.title.alternativeProductive features in sheep of askanian meat and wool breeduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBlSRAS_2007_39-192-196.pdf306,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.