Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДем’яненко, А.А.-
dc.contributor.authorDemyanenko, А.А.-
dc.date.accessioned2025-02-12T07:53:12Z-
dc.date.available2025-02-12T07:53:12Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationДем’яненко А.А. Рівень гетерозиготності та продуктивні ознаки овець асканійської м’ясо-вовнової породи. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 192-196.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20552-
dc.description.abstractУ статті викладено результати вивчення впливу різних варіантів сполучень за типами поліморфних білків та еритроцитарними антигенами груп крові на продуктивні показники овець асканійської м’ясо-вовнової породи з кросбредною вовною./ The article presents the results of studying the influence of various types of combinations of polymorphic albumens and erythrocyte antigens in the blood groups on the productive indices of sheep of the Askanian Meat and Wool breed and Crossbred Wool.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРівень гетерозиготності та продуктивні ознаки овець асканійської м’ясо-вовнової породиuk_UA
dc.title.alternativeProductive features in sheep of askanian meat and wool breeduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UBlSRAS_2007_39-192-196.pdf306,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.