Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20552
Назва: Рівень гетерозиготності та продуктивні ознаки овець асканійської м’ясо-вовнової породи
Інші назви: Productive features in sheep of askanian meat and wool breed
Автори: Дем’яненко, А.А.
Demyanenko, А.А.
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Дем’яненко А.А. Рівень гетерозиготності та продуктивні ознаки овець асканійської м’ясо-вовнової породи. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 192-196.
Короткий огляд (реферат): У статті викладено результати вивчення впливу різних варіантів сполучень за типами поліморфних білків та еритроцитарними антигенами груп крові на продуктивні показники овець асканійської м’ясо-вовнової породи з кросбредною вовною./ The article presents the results of studying the influence of various types of combinations of polymorphic albumens and erythrocyte antigens in the blood groups on the productive indices of sheep of the Askanian Meat and Wool breed and Crossbred Wool.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20552
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBlSRAS_2007_39-192-196.pdf306,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.