Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20754
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорхова, Маргарита Михайлівна-
dc.contributor.authorKorhova, Margarita-
dc.contributor.authorСмірнова, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorSmirnova, Irina-
dc.contributor.authorПанфілова, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorPanfilova, Antonina-
dc.date.accessioned2025-02-26T07:34:05Z-
dc.date.available2025-02-26T07:34:05Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПат. 158452 Україна, A01B 79/02 (2006.01). Спосіб підвищення урожайності зерна сортів пшениці озимої в умовах Півдня України / М. М. Корхова, І. В. Смірнова, А. В. Панфілова. № u202401174; заяв. 04.03.2024 ; опубл. 12.02.2025, Бюл. № 7.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20754-
dc.description.abstractСпосіб підвищення урожайності зерна сортів пшениці озимої в умовах Півдня України, який включає основний, передпосівний обробіток ґрунту, сівбу, догляд за посівами та збирання врожаю, який відрізняється тим, що висівають сорт пшениці озимої за передпосівної обробки насіння біостимулятором Азотофіт-р в дозі 0,6 л/т для підвищення росту та живлення рослин, основаним на азотфіксуючій бактерії Azotobacter chroococcum, в кількості не менше 1,0×109 КУО/см3 , сумісно з підживленням рослин біопрепаратом Хелпрост, що складається з макро-, мікроелементів: Р - 1,5; K - 12,0-15,0; S - 0,75; Mg - 0,15; Fe - 0,4; Mn - 0,4; Zn - 0,05; Mo - 0,08; B - 0,25; Cu - 0,08; органічних кислот - 26,0; амінокислот - 6,0; комплексу мікроорганізмів, в дозі 3,0 л/га.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПат. 158452 Україна, A01B 79/02 (2006.01). Спосіб підвищення урожайності зерна сортів пшениці озимої в умовах Півдня Україниuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent_smirnova-2025.pdf842,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.