Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20770
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.date.accessioned2025-03-06T11:16:07Z-
dc.date.available2025-03-06T11:16:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції свинарства : метод. реком. для виконання курсового проєкту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спец. 204 «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20770-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції свинарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-svinarstva-kursova-204.pdf520,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.