Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20770
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-06T11:16:07Z | - |
dc.date.available | 2025-03-06T11:16:07Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції свинарства : метод. реком. для виконання курсового проєкту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спец. 204 «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20770 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-svinarstva-kursova-204.pdf | 520,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.