Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20788
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2025-03-12T07:18:55Z-
dc.date.available2025-03-12T07:18:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГігієна тварин : курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. О. Бондар. Миколаїв : МНАУ, 2025. 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20788-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleГігієна тваринuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр»)
Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigiyena-tvarin-lekciyi-204-bakalavr.pdf644,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.