J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр») Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Основи гостинностіБанєва, Ірина Олексіївна; Baneva, Irina
2025Німецька моваПономаренко, Наталя Григорівна; Ponomarenko, Natalia
2025Гастрономічний туризмГарбар, Галина Анатоліївна; Harbar, Halina
2025Англійська моваМарковська, Антоніна В’ячеславівна; Markowska, Antonina
2025Англійська моваСаламатіна, Ольга Олександрівна; Salamatina, Olga
2025Англійська моваТішечкіна, Катерина Вікторівна; Tishechkina, Kateryna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6