Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20971
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Полторак, Анастасія Сергіївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Poltorak, Anastasiya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Пелюшкевич, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T06:59:45Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T06:59:45Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Пелюшкевич А. С. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнес. Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності : матеріали ІII всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 19-21 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 126-128. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20971 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто персоналізовані технології, що використовують можливості штучного інтелекту (AI) та аналізу великих даних (Big Data) для створення індивідуальних пропозицій – від підбору готельного номера до персонального меню. Досліджено успішні кейси інтеграції цих рішень у провідних готельно-ресторанних закладах та їхній вплив на рівень задоволеності та лояльності гостей. Окрему увагу приділено мобільним застосункам, безконтактному сервісу та IoT-рішенням, що значно покращують комфорт перебування клієнтів. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | Personalized technologies that use the capabilities of artificial intelligence (AI) and big data analysis (Big Data) to create individual offers are considered - from the selection of a hotel room to a personal menu. Successful cases of integration of these solutions in leading hotel and restaurant establishments and their impact on the level of guest satisfaction and loyalty are studied. Special attention is paid to mobile applications, contactless service and IoT solutions, which significantly improve the comfort of customers' stay. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | uk_UA |
dc.subject | автоматизація | uk_UA |
dc.subject | цифровізація | uk_UA |
dc.subject | новітні технології | uk_UA |
dc.subject | innovations | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant industry | uk_UA |
dc.subject | automation | uk_UA |
dc.subject | digitalization | uk_UA |
dc.subject | latest technologies | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнес | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності - 2025 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zbirnik-tez-19-21-03-25-126-128.pdf | 604,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.