Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20971
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПолторак, Анастасія Сергіївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPoltorak, Anastasiya, scientific director-
dc.contributor.authorПелюшкевич, А. С.-
dc.date.accessioned2025-04-09T06:59:45Z-
dc.date.available2025-04-09T06:59:45Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПелюшкевич А. С. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнес. Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності : матеріали ІII всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 19-21 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 126-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20971-
dc.description.abstractРозглянуто персоналізовані технології, що використовують можливості штучного інтелекту (AI) та аналізу великих даних (Big Data) для створення індивідуальних пропозицій – від підбору готельного номера до персонального меню. Досліджено успішні кейси інтеграції цих рішень у провідних готельно-ресторанних закладах та їхній вплив на рівень задоволеності та лояльності гостей. Окрему увагу приділено мобільним застосункам, безконтактному сервісу та IoT-рішенням, що значно покращують комфорт перебування клієнтів.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractPersonalized technologies that use the capabilities of artificial intelligence (AI) and big data analysis (Big Data) to create individual offers are considered - from the selection of a hotel room to a personal menu. Successful cases of integration of these solutions in leading hotel and restaurant establishments and their impact on the level of guest satisfaction and loyalty are studied. Special attention is paid to mobile applications, contactless service and IoT solutions, which significantly improve the comfort of customers' stay.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна сфераuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectцифровізаціяuk_UA
dc.subjectновітні технологіїuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant industryuk_UA
dc.subjectautomationuk_UA
dc.subjectdigitalizationuk_UA
dc.subjectlatest technologiesuk_UA
dc.titleІнноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ
Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik-tez-19-21-03-25-126-128.pdf604,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.