Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20971
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Полторак, Анастасія Сергіївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Poltorak, Anastasiya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Пелюшкевич, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T06:59:45Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T06:59:45Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Пелюшкевич А. С. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнес. Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності : матеріали ІII всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 19-21 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 126-128. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20971 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто персоналізовані технології, що використовують можливості штучного інтелекту (AI) та аналізу великих даних (Big Data) для створення індивідуальних пропозицій – від підбору готельного номера до персонального меню. Досліджено успішні кейси інтеграції цих рішень у провідних готельно-ресторанних закладах та їхній вплив на рівень задоволеності та лояльності гостей. Окрему увагу приділено мобільним застосункам, безконтактному сервісу та IoT-рішенням, що значно покращують комфорт перебування клієнтів. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | Personalized technologies that use the capabilities of artificial intelligence (AI) and big data analysis (Big Data) to create individual offers are considered - from the selection of a hotel room to a personal menu. Successful cases of integration of these solutions in leading hotel and restaurant establishments and their impact on the level of guest satisfaction and loyalty are studied. Special attention is paid to mobile applications, contactless service and IoT solutions, which significantly improve the comfort of customers' stay. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | uk_UA |
dc.subject | автоматизація | uk_UA |
dc.subject | цифровізація | uk_UA |
dc.subject | новітні технології | uk_UA |
dc.subject | innovations | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant industry | uk_UA |
dc.subject | automation | uk_UA |
dc.subject | digitalization | uk_UA |
dc.subject | latest technologies | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнес | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnik-tez-19-21-03-25-126-128.pdf | 604,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.