Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСметана, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorСметана, Александр Юрьевич-
dc.contributor.authorSmetana, Olexandr-
dc.date.accessioned2017-06-14T08:04:20Z-
dc.date.available2017-06-14T08:04:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСметана О. Ю. Сільськогосподарська біотехнологія [Електронний ресурс] : курс лекцій / О. Ю. Сметана. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 132 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2100-
dc.description.abstractУ курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Сільськогосподарська біотехнологія». Зокрема, надано інформацію щодо ефективності використання біологічних добрив і біотехнологічних препаратів у комплексному захисті рослин, культивування клітин і тканин рослин, а також напрямів і перспектив їх генетичної модифікації. Розглянуті біотехнології у ветеринарній медицині, при відтворенні тварин, а також особливостей їх трансгенезу. Представлені дані щодо біотехнологій виробництва кормових білків, незамінних амінокислот, вітамінних і ферментних препаратів, антибіотиків та пробіотиків. Описані найбільш популярні і ефективні способи біоконверсії відходів сільського господарства. Курс лекцій розрахований на здобувачів вищої освіти спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія».ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectБіологічні добриваru
dc.subjectБіотехнологічні препаратиru
dc.subjectКультивування рослинних клітинru
dc.subjectТрансгенні рослиниru
dc.subjectБіотехнологія відтворення тваринru
dc.subjectВиробництво кормових білківru
dc.subjectБіотехнологія одержання біогазуru
dc.titleСільськогосподарська біотехнологіяru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Silskohospodarska_biotekhnolohiya.pdf1,35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.