Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21120
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПобережець, Ганна Степанівна-
dc.contributor.authorPoberezhetsʹ, Hanna-
dc.date.accessioned2025-04-23T08:33:17Z-
dc.date.available2025-04-23T08:33:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationІсторія України та української культури : методичні рекомендації для практичних та лекційних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчової технології)» спеціальності А5 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчової технології)» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. С. Побережець. Миколаїв : МНАУ, 2025. 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21120-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІсторія України та української культуриuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:A5.037 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
iu-ta-uk-bak-a5-prakt-2025.pdf602,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.