Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21120
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Побережець, Ганна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Poberezhetsʹ, Hanna | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-23T08:33:17Z | - |
dc.date.available | 2025-04-23T08:33:17Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Історія України та української культури : методичні рекомендації для практичних та лекційних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчової технології)» спеціальності А5 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчової технології)» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. С. Побережець. Миколаїв : МНАУ, 2025. 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21120 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Історія України та української культури | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | A5.037 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
iu-ta-uk-bak-a5-prakt-2025.pdf | 602,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.