Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21149
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСерафим, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorSerafym, S.-
dc.contributor.authorМанушкіна, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorManushkina, Tetyana-
dc.date.accessioned2025-04-25T08:17:06Z-
dc.date.available2025-04-25T08:17:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСерафим С. С., Манушкіна Т. М. Організація вирощування і використання продукції шафрану в Україні. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 38-40.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21149-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОрганізація вирощування і використання продукції шафрану в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Статті аспірантів МНАУ
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
spvpzpr-2025-38-40.pdf293,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.