Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21170
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбунова, Каріне Маркарівна | - |
dc.contributor.author | Horbunova, Karine | - |
dc.contributor.author | Гула, Лариса Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Gula, Larysa | - |
dc.contributor.author | Улітіна, Катерина Анатолііївна | - |
dc.contributor.author | Ulitina, Katerina | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-28T07:40:00Z | - |
dc.date.available | 2025-04-28T07:40:00Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Додатки до програми предметного тесту з педагогіки та психології Єдиного фахового вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра ОПП «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) спеціальності А5.037 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. К. М. Горбунова, Л. В. Гула, К. А. Улітіна. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025 131 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21170 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Додатки до програми предметного тесту з педагогіки та психології Єдиного фахового вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра ОПП «Професійна освіта» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | A5.037 (015) Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) (ступінь «Магістр») Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dodatki-do-programi-a5037-magistr-2025.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.