Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21195
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.contributor.authorМартиненко, С. С.-
dc.date.accessioned2025-04-30T07:30:50Z-
dc.date.available2025-04-30T07:30:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФедорчук В. Г., Мартиненко С. С. Еколого-біологічні особлівості квасолі звичайної та перспективи її вирощування в Україні. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 96-99.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21195-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЕколого-біологічні особлівості квасолі звичайної та перспективи її вирощування в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
spvpzpr-2025-96-99.pdf290,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.