Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21202
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарабріна, Альона-Марія-
dc.contributor.authorTarabrina, Alona-Mariia-
dc.contributor.authorПанфілова, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorPanfilova, Antonina-
dc.date.accessioned2025-04-30T07:46:26Z-
dc.date.available2025-04-30T07:46:26Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТарабріна А.-М. О., Панфілова А. В. Вплив технології вирощування сої на фітопатологічний стан ґрунту. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 115-117.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21202-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВплив технології вирощування сої на фітопатологічний стан ґрунтуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Статті аспірантів МНАУ
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
spvpzpr-2025-115-117.pdf280,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.