Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21468
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХалак, В. І.-
dc.date.accessioned2025-05-15T07:41:03Z-
dc.date.available2025-05-15T07:41:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationХалак В. І. Відгодівельні і м’ясні якості молодняку свиней: новий метод комплексної оцінки. Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва : матеріали доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції із міжнародною участю, м. Миколаїв, 23-24 квітня 2025 р. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 52-55.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21468-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВідгодівельні і м’ясні якості молодняку свиней: новий метод комплексної оцінкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-23-24-04-25-52-55.pdf320,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.