Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21552
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorBaneva, Irina-
dc.contributor.authorВеличко, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorVelychko, Olena-
dc.contributor.authorКоваль, О. Д.-
dc.date.accessioned2025-05-21T08:12:42Z-
dc.date.available2025-05-21T08:12:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБанєва І.О., Величко О.В., Коваль О.Д. Коучинг персоналу готельно-ресторанного бізнесу. Ефективна економіка. 2023. № 6. DOI: http://doi.org/10.32702/2307-2105.2023.6.9uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21552-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкоучингuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectрозвиток персоналуuk_UA
dc.subjectпрофесійне зростанняuk_UA
dc.subjectкваліфікаціяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкоучинговий процесuk_UA
dc.subjectкомпоненти коучингуuk_UA
dc.subjectcoachinguk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectpersonnel developmentuk_UA
dc.subjectprofessional growthuk_UA
dc.subjectqualificationuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectcoaching processuk_UA
dc.subjectcoaching componentsuk_UA
dc.titleКоучинг персоналу готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeCoaching of hotel and restaurant business personneluk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf275,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.