Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22086
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСмірнова, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorSmirnova, Irina-
dc.contributor.authorКачанова, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorKachanova, Tatiana-
dc.contributor.authorДробітько, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorDrobitko, Antonina-
dc.date.accessioned2025-08-19T09:57:47Z-
dc.date.available2025-08-19T09:57:47Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПат. 160137 Україна, A01B 79/02 (2006.01). Спосіб підвищення урожайності зерна кукурудзи при вирощуванні на Півдні України в умовах зрошення / І. В. Смірнова, Т. В. Качанова, А. В. Дробітько. № u202500628; заяв. 12.02.2025 ; опубл. 06.08.2025, Бюл. № 32.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22086-
dc.description.abstractСпосіб підвищення урожайності зерна кукурудзи при вирощуванні на Півдні України в умовах зрошення включає основний, передпосівний обробітки ґрунту, сівбу, догляд за посівами та збирання врожаю. Перед сівбою насіння кукурудзи обробляють біопрепаратом, що містить комплекс агрономічно цінних мікроорганізмів: мікоризоутворюючі гриби, ризосферні мікроорганізми, фосфатмобілізуючі бактерії та бактерії з фунгіцидними і бактерицидними властивостями, у кількості не менше ніж 1,0×10⁸ КУО/г, нормою 5 кг/т, а у фазу ВВСН 17-19 рослин кукурудзи проводять позакореневе підживлення біопрепаратом, що містить концентровану суміш живих бактерій-продуцентів: азотофіксуючих, фосфат- та каліймобілізуючих бактерій, бактерій з фунгіцидними властивостями, із загальним числом життєздатних мікроорганізмів не менше 1,0×10⁹ КУО/г, нормою 0,5 л/га.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПат. 160137 Україна, A01B 79/02 (2006.01). Спосіб підвищення урожайності зерна кукурудзи при вирощуванні на Півдні України в умовах зрошенняuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
published_description.pdf266,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.