Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22185
Title: Технологія м’ятного печива з використанням кунжутного борошна
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Недайвода, А. В.
Issue Date: 2024
Citation: Шевчук Н. П., Недайвода А. В. Технологія м’ятного печива з використанням кунжутного борошна. European congress of scientific achievements : The 12th International scientific and practical conference, December 2-4, 2024. Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain. 2024. С. 275-280.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22185
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EUROPEAN-CONGRESS-OF-SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-2-4.12.24-275-280.pdf639,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.