Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22194
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.contributor.authorБоднарчук, Я.-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2025-09-16T06:32:13Z-
dc.date.available2025-09-16T06:32:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТрибрат Р. О., Боднарчук Я., Шевчук Н. П. Технологія виробництва кефіру зі спіруліною. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 163-166.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22194-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва кефіру зі спіруліноюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
163-166.pdf308,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.