Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22195
Назва: Удосконалення технології виробництва сушених овочів
Автори: Негреско, Анна Євгенівна
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Негреско А. Є., Шевчук Н. П. Удосконалення технології виробництва сушених овочів. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 210-216.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22195
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
-210-216.pdf314,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.