Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22210
Назва: Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру з додаванням полуничного пюре
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Нійзамов, Аліжон Соліжонович
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Шевчук Н. П., Петрова О. І., Нійзамов А. С. Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру з додаванням полуничного пюре. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 288-294.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22210
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
288-294.pdf342,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.