Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22211
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Павлійчук, Іван Денисович | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-16T12:19:49Z | - |
dc.date.available | 2025-09-16T12:19:49Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шевчук Н. П., Петрова О. І., Павлійчук І. Д. Удосконалення технології виробництва м’ясо-рослинних паштетів. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 295-300. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22211 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва м’ясо-рослинних паштетів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
295-300.pdf | 334,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.