Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22459
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНайдіч, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorNaidich, Оlha-
dc.contributor.authorСкрипка, Галина Андріївна-
dc.date.accessioned2025-10-16T07:31:03Z-
dc.date.available2025-10-16T07:31:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВетеринарно-санітарна експертиза та гігієна риби та рибопродуктів : методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів другого (магістерського рівня) вищої освіти ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. В. Найдіч, Г. А. Скрипка. Миколаїв : МНАУ, 2025. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22459-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВетеринарно-санітарна експертиза та гігієна риби та рибопродуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:H6 (212/211) Ветеринарна медицина / Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза (ступінь «Магістр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
najdich-vse-ta-gigiyena-ribi-212-mag-lpr-2025.pdf2,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.