Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22525| Назва: | Технологія виробництва продукції аквакультури |
| Автори: | Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції аквакультури : метод. вказівки для виконання індивід. розрахункових завдань здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спец. 204 «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22525 |
| Розташовується у зібраннях: | H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tehnologiya-virob-prod-akvakulturi 204.pdf | 728,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.