Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22526
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorKot, Stah-
dc.date.accessioned2025-11-06T10:35:22Z-
dc.date.available2025-11-06T10:35:22Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВетеринарно-санітарна експертиза і гігієна молока і молочних продуктів : методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. П. Кот. Миколаїв : МНАУ, 2025. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22526-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВетеринарно-санітарна експертиза і гігієна молока і молочних продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:H6 (212/211) Ветеринарна медицина / Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза (ступінь «Магістр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kot-vsegmmp-212-mag-lab-prakt-2025.pdf824,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.